Košarka
0

Milwaukee stigao do 30. pobjede u sezoni

NINA/Sarajevo-X
Odličnu partiju za Milwaukee koji je slavio na gostovanju u Bostonu, odigrali su Michael Redd, Desmon Mason te Toni Kukoč.

New Jersey je poražen u Minnesoti čime je niz od 14 uzastopnih pobjeda prekinut. Milwaukee Bucksi nanijeli su Boston Celticsima 12. poraz u posljednjih 13 utakmica.

Michael Redd (26 koševa, 6 skokova) i Desmond Mason (21 koš, 5 skokova) predvodili su Buckse do 30. pobjede u sezoni dok je Toni Kukoč odigrao odlično za 28 minuta.

Postigao je 18 koševa, a uknjižio je i četiri skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu. Paul Pierce (21 koš, 6 skokova) je bio najbolji kod Celticsa dok je Chucky Atkins (14 koševa, 8 asistencija) odigrao vrlo dobro za 43 minute.

Igrajući bez ozlijeđenog Sama Cassella, Minnesota Timberwolvesi su uspjeli nanijeti poraz New Jersey Netsima i prekinuti njihov niz od 14 uzastopnih pobjeda.

Troy Hudson (29 koševa) je odlično zamijenio All-Star playmakera u petorci, a Kevin Garnett (18 koševa, 9 skokova, 6 asistencija) je po običaju bio svestran. Kenyon Martin (18 koševa, 12 skokova) je odigrao najbolje kod Netsa. Zoran Planinić nije nastupio.

NBA