Druga ABA liga
0

Miličević: Glavni zadatak je zaustaviti tri glavna igrača Splita, onda je pobjeda naša

Piše: R. D.
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
HKK Zrinjski iz Mostara sutra u sklopu 12. kola Druge ABA lige dočekuje KK Split. Tim povodom organizirana je konferencija za medije na kojoj su se novinarima obratili Vedran Odak, izvršni direktor kluba i igrač Ivan Miličević.

Odak je kazao kako se sa Splitom otvara drugi dio Druge ABA lige te kako je utakmica u prvom kolu, koja je igrana u Splitu, bila zanimljiva i otvorena.

"Tu utakmicu smo tijesno izgubili, a mislim da smo je mogli dobiti. Ovaj put smo mi domaćini, a iako ova utakmica dolazi nakon teškog i napornog niza, nadam se dobroj igri i pobjedi. Na domaćem terenu nikom nismo dopustili da nas dobije, uz podršku publike koju pozivam da dođe u što većem broju, mislim da možemo slaviti", kazao je Vedran Odak.

Odak je kazao i kako se osjeti umor, ali da je to realno kada se uzme u obzir raspored utakmica koji je iza njih.

Ivan Miličević se složio s direktorom, naglasivši da je motiv više prva utakmica u Splitu, koja je trebala završiti pobjedom Zrinjskog.

"U boljem smo ritmu od njih u posljednjih mjesec dana, a naš glavni zadatak je zaustaviti njihova tri najbolja igrača. Ako to uradimo onda pobjeda neće doći u pitanje. Pozivam publiku da nas dođu podržati te da naprave dobru atmosferu", kazao je Miličević.

Marko Šutalo je odsutan do daljnjeg, a ostali igrači su na raspolaganju treneru Mostaraca.

Utakmica između Zrinjskog i Splita počinje u četvrtak, u dvorani Bijeli Brijeg od 19 sati.