Tvrdi da nije sebičan
0

Melo Anthony: Pa, valjda će i dalje zadnji šut biti moj

Totalsport
Jeremy Lin, američki košarkaš tajvanskog porijekla, podigao je New York i cijelu NBA ligu na noge. Zahvaljujući košarkašu koji se pojavio "niotkud" Knicksi su zaredali sa čak sedam pobjeda.

Zanimljiva je u svemu i činjenica da su igrači New Yorka upali u veliku pozitivnu seriju igrajući bez nominalno najboljeg igrača Carmela Anthonyja, ali i velikim dijelom bez druge klupske zvijezde Amarea Stoudemirea. Pitanje je kako će se stvari razvijati kada se popularni Melo vrati na parket i kakva će tada biti uloga Lina u ekipi koji je doslovno sve preuzeo u svoje ruke.

"Pa, valjda ću i dalje imati zadnju loptu kada je gusto. Zadnji šut bi trebao biti moj. To je ono što radim godinama i čini mi se da radim to jako dobro", rekao je Anthony, a potom nastavio:

"Stvarno je glupo pričati o tome kako ću se ponašati na parketu s Linom. I pitanja o tome koliko ću mu lopti dodati su potpuno bezvezna. Evo, pronađite jednog košarkaša s kojim sam igrao u karijeri i koji će reći da sam sebičan. Ne možete pronaći niti jednog. Jednostavno, jer nisam sebičan košarkaš", dodao je igrač koji zadnje utakmice nije igrao zbog povrede prepona, ali će se vrlo brzo ponovno pojaviti u timu.

NBA