{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mahmutović: Spreman sam pomoći Bosni, vraćam se u funkciji predsjednika kluba

17.12.2017. u 22:33
95
59
Mahmutović: Spreman sam pomoći Bosni, vraćam se u funkciji predsjednika kluba
95
Mahmutović: Spreman sam pomoći Bosni, vraćam se u funkciji predsjednika kluba
Nekadašnji generalni sekretar Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine Harun Mahmutović u izjavi za portal Klix.ba potvrdio je da se vraća u KK Bosna u funkciji predsjednika kluba.
On je kazao kako je danas obavio razgovor s ljudima u klubu, kao i igračima te da su svi zajedno odlučili da se bore za klub i pomognu mu u njegovom spašavanju.

"Istina je da se želim vratiti u KK Bosna. To je moja želja i danas sam razgovarao s nekim ljudima, kao i igračima koje znam od ranije, a vidio sam da je želja obostrana i da svi zajedno želimo da se borimo i spasimo klub. Vraćam se u funkciji predsjednika kluba, a želja svih nas jeste otvorili klub prema ljudima koji ga vole. Želimo graditi tim na domaćim igračima koji u budućnosti trebaju biti podloga za dobre rezultate", kazao je Mahmutović za Klix.ba

Prvi cilj Mahmutovića će biti vraćanje dugova prema sadašnjim igračima koji su ostali u klubu, a on je dodao da je trenutno stanje u kojem se Bosna nalazi bruka za grad Sarajevo i sve ljude koji vole košarku.

"Naš cilj je prije svega vraćanje dugova koje imamo prema igračima. Ja sam i prošlu sezonu bio uključen u klub, a nakon neslaganja sa pojedinim članovima Upravog odbora i drugih ljudi u martu ove godine odlučio sam se povući. Razišli smo se na korektan način, a ja sam sada spreman da se još jednom uključim u kompletnu priču. Ovo je bruka za sve nas koji živimo u Sarajevu i volimo košarku jer je Bosna veliko košarkaško ime i mi ćemo uraditi sve u narednom periodu da pokušamo prevazići sve probleme i vratimo Bosnu tamo gdje pripada", završio je Mahmutović.

Na funkciju predsjednika kluba Mahmutović bi trebao stupiti u narednih nekoliko dana kada bude završena sva potrebna dokumentacija.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: