Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubio ih Tatum ko Kuduz Bademu. 17 od 27 sut iz igre. Igro se sa njima. Beton igrac. Brown dobar isto. Bice zestoko protiv odlicnog Miami i Buttlera.
Ja i kolki' je covjek jbt
Kakva sekvenca Tatuma. Mogao je dati još poena,tacno je unistio Embiida. Nisu im mogli parirati,Harden jednostavno nije onaj stari. Boston favorit do kraja.
Celticsi idu do kraja i osvajaju, jednostavno su prejaki za ostale, a ono sta je Tatum sinoc radio novom MVP lige to se zove silovanje i izivljavanje. Kapa do poda majstore.