"Ruke gore"
43

Legendarni Shaq O'Neal kao DJ napravio ludnicu u Hrvatskoj, Dončić i Dragić uživali u provodu

D. P.
O'Neal je posljednjih godina DJ (Foto: Screenshot)
O'Neal je posljednjih godina DJ (Foto: Screenshot)
Kao i svake godine, Hrvatska je ponovo "raj" za planetarno popularne svjetske sportiste, a "ludnicu" na otoku Krk napravio je legendarni košarkaš Shaquille O'Neal.

Slavni košarkaš postao je redovni gost na hrvatskoj obali, a vrijeme često provodi u ulozi DJ-a pod imenom "Diesel". Sinoć je društvene mreže preplavio snimak Shaqa koji je atmosferu na otoku Krk doveo do usijanja.

O'Neal se popeo na binu i napravio pravi šou, a među gostima na zabavi su bili i NBA košarkaši Luka Dončić i Goran Dragić.

U jednom trenutku O'Neal ih je pozvao na binu i izgrlio, što je atmosferu dovelo do nezaboravne. Dončić i Dragić odmaraju u Hrvatskoj već nekoliko dana, a sinoć su bili oduševljeni nastupom bivšeg kolege košarkaša.

Najviši DJ na svijetu, koji je ime stekao u igri pod košem, nastupio je u klubu Diamond. Postao je redovni gost hrvatske obale, a nakon nastupa održanog sinoć nema dileme da će ponovo dolaziti u susjedstvo.

Znao je O'Neal kako da "kupi" domaću publiku, pa je uvježbao riječi "Ruke gore", što je izazvalo delirij okupljenih na zabavi.