|

Lakersi, Netsi i Rocketsi razmijenili igrače

Lakersi, Netsi i Rocketsi razmijenili igrače
0
T
Totalsport
15.12.2010. u 10:35
0
komentara
0

dijeljenja
NBA
Lakersi, Netsi i Rocketsi razmijenili igrače Terrence Williams (Foto: AP)
Tri su NBA kluba dogovorila međusobnu razmjenu igrača. Najzvučnije ime u "tradeu" New Jersey Netsa, Los Angeles Lakersa i Houston Rocketsa je 11. izbor drafta iz 2009. godine, Terrence Williams.
Dojučerašnji šuter Netsa karijeru će nastaviti u Houston Rocketsima odakle će izbor iz prvog kruga drafta 2012., zajedno sa Sašom Vujačičem iz Lakersa, biti proslijeđeni u New Jersey, koji Lakersima daje Joea Smitha (prvi izbor drafta iz 1995.). Lakersi su se u razmjeni igrača odrekli i prvog kruga drafta sljedeće godine koji je proslijeđen Netsima.

Kroz sljedeće dvije godine New Jersey će tako moći uzeti čak petoricu košarkaša na draftu, uz svoja dva izbora sada imaju i pravo uzimanja igrača kojeg su se odrekli LA Lakersi i Golden State Warriorsi (oba kluba za 2011.) i Houston Rocketsi (2012.).

U Netsima se nadaju da će ovo poslovanje biti njihov adut za dovođenje Carmela Anthonyja, zvijezde koja traži izlaz iz Denvera. Spremni su Denveru za Anthonyja dati Derricka Favorsa, Troya Murphyja i dva izbora prvog kruga drafta.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.