|

KS BiH: Zdravstveno stanje reprezentativaca je stabilno

KS BiH: Zdravstveno stanje reprezentativaca je stabilno
10
Klix.ba
18.3.2020. u 10:51
1
komentara
10

dijeljenja
KS BiH: Zdravstveno stanje reprezentativaca je stabilno Ilustracija
Zbog pandemije koronavirusa prekinuta su praktično sva košarkaška takmičenja širom svijeta, a Košarkaški savez Bosne i Hercegovine odlučio je informisati javnost o zdravstvenom stanju naših reprezentativaca.
"Poštovani navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine. Naša država Bosna i Hercegovina, kao i cijeli svijet prolaze kroz tešku epidemiološku krizu. Naše igrače – reprezentativce, pojedinačno smo kontaktirali, kao i članove stručnog štaba koji se trenutno nalaze u svojim domovima širom Evrope i svijeta (Italiji, Španiji, Francuskoj, Grčkoj, Belgiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, Sjedinjenim Američkim Državama i Bosni i Hercegovini)", poručili su iz KS BiH i dodali:

"S velikim zadovoljstvom želimo vas informirati da su naši momci dobro, stabilnog su zdravstvenog stanja u izolaciji, koriste vrijeme da budu sa svojim porodicama i za održavanje fizičke forme koliko im trenutne okolnosti dozvoljavaju. Svima zajedno želimo brz povratak u košarkaške dvorane, ispunjene do posljednjeg mjesta ljubiteljima košarke. Budimo odgovorni prema društvenoj zajednici, državi Bosni i Hercegovini i uvažavajmo izdate naredbe", saopćili su iz KS BiH.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...