{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Košarkaški kamp na Vlašiću primio nove mališane

8.7.2012. u 15:35
0
Košarkaški kamp na Vlašiću primio nove mališane
0
Košarkaški kamp na Vlašiću primio nove mališane
Foto: ENI news
Druga smjena košarkaškog kampa u kojoj učestvuje 25 dječaka i djevojčica iz cijele BiH okupila se danas u Hotelu Sunce na Babanovcu. Oni će boraviti na Vlašiću do 15. jula kada počinje treća smjena.
Prigodnom dodjelom diploma i poklona završena je prva smjena Međunarodnog košarkaškog kampa Vlašić 2012 koji organizuje Udruženje za promociju GEN.

Proteklih osam dana 35 dječaka i djevojčica iz Sarajeva , Visokog , Travnika , Cazina , Goražda , skandinavskih zemalja... je usvajalo nova znanja i vještine od Nenada Markovića, Emira Halimića, Dan Connellyja, Murisa Memića i Osmana Handžića.

"Zadovoljni smo uslovima za rad koje posjeduje Hotel Sunce kao i angažmanom i zalaganjem djece. Sa djecom je jedan dan radio i Draško Prodanović a takva praksa će biti i u ostalim smjenama", istakao je Nenad Marković, proslavljeni bh. košarkaš i suosnivač GEN-a.

Tokom kampa održana su i predavanja o pravilnoj ishrani, te takmičenja u igri 3/3, 1/1 i slobodnim bacanjima. Najuspješniji su nagrađeni sportskom opremom, prenijela je ENI news.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko će osvojiti Evropsko prvenstvo u rukometu
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: