Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajvan bosnjooocki ne cita clanak, ili ne zna citati ili je glup kad cita bolje sutite nemojte nas brukati...kosarkaski savez organizuje kamp ne mirza.
Mirza Tele
ovo ko ona IT akademija iz beograda "Postani programer za 3 mjeseca"....
ovdje će slogan biti: "postani košarkaš za 5 dana"
Sigurno ga Pekovic navratio na ovo
vecih idiota od balkanaca na svijetu nema ... Mirza,svaka ti cast, DJECA su svugdje ista, iz svih tih klubova sirom BiH odakle ce doci,znat ce neiskvareno i iskreno da ti se zahvale ... svaka ti cast ljudino
Svaka cast legendo, mogao ti je malo i Dzeko doci, da trenira i da mu pokazes sta je profesionalac koji se casno odnosi prema drzavnom dresu.
Pa onda da ne zabije tricu , a ti da ga pljunes kao pravi Bosansko Hercegovacki navijac po sred cela, a onda da mu je*be*s sve po spisku za to isto ? Tako je patrioto casna!
sta ti je ovaj covjek kriv sto kaze kako jeste. ako je davao neke golove i uradio nesto prije jel mu to daje za pravo da sad tersa navijacima, da seta po terenu i da se folira sa drzavnim dresom@d3xt3r
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sto bolan na Jahorini?
Bjezi covjek od arapa i pogani na Bjelasnici,pogani ljudske i balijske,pametan... sta treba,ispred Marsala,na betonu,pa daj ljudi budimo realni malo !
Sasvim si upravu, uslovi na Jahorini i Bjelasnici su razliciti u klasama i to velikim. REALNO!
Harry Potter naocale nataknem na onu stvar! Dosta je ba vise ...