Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvota 2,5 na bosnu, znaci da ima fine sanse.... Srbija je dobila💪 , veceras se navija I za bosnu sa ponosom. A zelim srecu I hrvatima.........ko prenosi bosnu btw?
kakav je ovo tekst, pisan prije 15 dana, autor nema pojma koji je sastav reprezentacije, ko mu daje mogučnost da objavljuje stare podatke, neznalica i lijencina, da je pratio izvjestaje na ovom portalu ne bi ovako pisao
Plasman je puna kapa za ovu ekipu. Bolji smo od Bugarske s Latviju mozda mozemo dobit u jednoj utakmici. S obzirom na cinjenicu gdje nam je kosarka sad, plasman bi bio dobar rezultat. Za dalje cemo vidit. A realno, imamo 2 vrhunska mlada igraca u ekipi, uz par prosjecnih bi se to moglo uradit.
Samo posljednji ne ide na EP. Nadam se da ćemo proći, ali realno, sa ovakvom ekipom, nemamo mi šta tražiti na prvenstvu. Hvala svima što su se odazvali, ali nikad reprezentacija nije bila slabija.
@WillyWonka Isto je svima jer ne igraju Euroligaški i NBA igrači, bit će bolje na prvenstvu gdje svi mogu igrati
Mi smo kanta za nabijanje u svim sportovima.
Mi smo vjecne kvalifikacije i baraži u svemu.