Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako jones nije u formi, ta ekipa je kanta za napucavanje . to se vidi.. a ova nasa na fotki bas i ne vidi kuda ide 🤣
Biti 12. na svijetu u vrijeme kada "svi igraju košarku" nije neuspjeh ! Nami su namjestili USA iako smo terbali igrati protiv Kine , pa šta ..
Kaka je godina dobroe
Važno je da je BiH na listi učesnica svjetskog prvenstva. Dvanaesti u svijetu je lijep rezultat. Veoma je važno iskoristiti ovo iskustvo da se izanalizira sve šta se dešavalo i izvuku naučene lekcije za slijedeći put.
nije za nas svjetsko samo evropsko prvenstvo
Hahaha,koja provala,koje pare bezveze potrosene,sad ih natjerati da se odozdo vrate splavovima.
Kratak je put u BH od vrha do dna. Ali ove djevojke su heroine kakvu imaju podršku države. Tačka idemo dalje
Biti 12 na svijetu je svako ogroman uspijeh iako je moglo i bolje
Da si izveo juniore iz kantona Sarajevo bolje bi odigrali ovo prvenstvno...
Koliko para toliko i muzike. Pa ne moze se igrati na visokom nivou cekajuci donacije i sadaku... Dajte budite malo razumni... Vrhunski sportisti da bi dobili bar ono malo prednosti prema drugima koriste tehnologiju, vrhunske uslove, dopinguju ih ko lude, itd. Sta nase mogu da naprave kad ih i sama nacija ne zeli financirati.
Stvarno nevjerovatno koliko su pali za godinu dana, ovaj turnir da su igrali prije godinu dana isli bi na medalju, trebaju se trznuti malo.
Curke zakucale