ABA 2 liga
3

Košarkaši Zrinjskog sutra dočekuju ekipu Rogaške

FENA
Foto: HKK Zrinjski
Foto: HKK Zrinjski
Košarkaše Zrinjskog nakon kratkog odmora sutra u Mostaru očekuje susret protiv Rogaške u okviru 13. kola ABA 2 lige.

Trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić uoči sutrašnje utakmice ističe kako domaćinu predstoji teška utakmica jer im stiže vrlo kvalitetno posložena ekipa.

"Rogaška je vrlo kvalitetna ekipa, dobro izbalansirana i dobro vođena. Imali su problema s povredama i nekompletni odigrali nekoliko utakmica. Sada su izašli iz krize što pokazuje posljednja utakmica u slovenskom prvenstvu gdje su visoko porazili Šentjur. Morat ćemo dati svoj maksimum za pobjedu te nadam se da ćemo uz pomoć publike slaviti u svojoj dvorani", istaknuo je Vlašić.

Centar Plemića Marko Ljujić naglasio je kako će im sutra najveća prijetnja biti s vanjskih pozicija na što će morati obratiti pažnju.

"Čeka nas meč protiv nezgodne ekipe Rogaške. Najveća opasnost nam prijeti od njihovog plejmejkera Davisa na kojega ćemo morati da obratimo najviše pažnju. Što se nas tiče, mi se dosta mučimo s povredama i morat ćemo dati svoj maksimum da bismo dobili. Pozvao bih i navijače da dođu u što većem broju", dodao je Ljujić.

Podrška navijača sutra će imati veliki značaj za aktualne prvake BiH, stoga su iz mostarskog kluba pozvali sve navijače da dođu i podrže momčad do nove pobjede.

Utakmica između Zrinjskog i Rogaške na programu je od 18 sati u školskoj dvorani Bijeli brijeg.