Pod vedrim nebom
0

Košarkaši Partizana u neviđenom spektaklu na otvorenom najavili novu sezonu

D. P.
Fantastična atmosfera pod vedrim nebom (Foto: KK Partizan)
Fantastična atmosfera pod vedrim nebom (Foto: KK Partizan)
Košarkaši Partizana u spektakularnoj atmosferi pod vedrim nebom na otvorenom terenu u Beogradu savladali su Fuenlabradu rezultatom 93:63 i tako najavili novu sezonu.

Partizan je sinoć pred 7.500 ljudi napravio pravi košarkaški festival u Beogradu. Igralo se na otvorenom terenu Tašmajdan, u fantastičnoj atmosferi koju je napravila navijačka grupa Partizanovaca. Za rivala je odabran prijateljski klub Fuenlabrada, koji je na kraju i ubjedljivo poražen.

Prije početka utakmice, navijači Partizana su pozdravili osvajače srebrene medalje sa Svjetskog prvenstva u Manili s reprezentacijom Srbije Aleksu Avramovića i predsednika Košarkaškog saveza Srbije, legendu Partizana i svjetske košarke Predraga Sašu Danilovića kojima je trener Crno-bijelih Željko Obradović uručio simbolične poklone.

Utakmica je odigrana u fantastičnoj atmosferi, a slike i snimci iz Beograda brzo su obišli svijet. Beograđani su rano došli do sigurnog vodstva, što je treneru Obradoviću omogućilo da isproba svih 14 košarkaša u premijeri uoči nove sezone.
Početak drugu poluvremena ujedno je bio i početak istinskog spektakla koji na košarkaškim utakmicama nije viđen. Navijači Crno-bijelih su priredili bakljadu oko čitavog stadiona Tašmajdan kojom su uz propratna pirotehnička sredstva i pjesmu priredili nezaboravnu atmosferu za igrače na terenu.
Na kraju meča, posljednje trenutke je ispratio spektakularni vatromet iz parka Tašmajdan, da bi za uspomenu ostala zajednička slika svih aktera utakmice.