Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjedi djesi ni za sta nisi
Sport nam bas i ne ide, ali zato u Zvezdama granda razvaljujemo
Bravo momci💪🇧🇦🇧🇦
Covjek kaže zadovoljan postignutim. Upropastio reprezentaciju za 8-9 mjeseci. Čolanov igrač.
E pa prvo ti selektore pa ona oni koji su te doveli i rasturili onakav duh i onakvu ekipu...doviđenja
Dok se pitaju ovi sto se pitaju nigdje mi ne mozemo valjda je to sada potpuno jasno. Lojo je pametno otisao .....
Realno nije ni realno da idemo. Momci su se borili i svaka im cast.
A sta bi mi trazili tamo na SP? Koja bi nam funkcija bila? Zna li neko?
Ja nikog ne vrijedjam ali kako je Tavares kolega iz kluba Dzanana muse i glavni Centar Reala otisao da igra za svoju reprezentaciju ali Musa za nas ne moze i to kod odlucujucih utakmica .. Smrdi mi sve ovo i sa Aticom i Sulejmanovicem i Musom ...
Istina je da savez nikada nije podržao košarkaše istinski , nemaju finansiranje susreta, spavaju po podrumima da uštedi savez, putuju autobusima na utakmice gdje se momci od 2 metra polome i sve zajedno je i njihovi rezultati su slika i prilika odnosa saveza prema njima i odnosa države prema savezu
Grupa je bila nerealno teška
Selektor je tele bez premca. Sa normalnim selektorom bi i imali šanse. Ovaj je nužno zlo naše košarke.
Odavno sam ja rekao da mi nismo za profesionalni sport. Treba ga zakonski zabraniti. Onda bi se igrao samo amaterski iz ljubavi.
Sta kaze Musa je li mu zao?
Bećiragiću ako si moralna i ljudska veličina red bi bio da podneseš ostavku...al bojim se da nisi ...
Sefica minutu selektore, minutu… kako covjek nema osjecaja nije nincudo sto je u zavadi snmnogim igracima…jel moguce da nocas nije vidio da je Halilovic igrac vise za Madjare i jos mnogo mnogo toga. Nisi glavni al si najveci krivac z aove kvalifikacije pogotovo poraz u CG. Sretno dalje!
E ovako se stedi novac . Gubiš da bi ishranio porodicu