Komentari (297)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavu gore susjedi. Igrate lijepu, kvalitetnu i organiziranu košarku. BiH je jedna od ljepših priča Eura. Naravno, nije lako pobijediti Slovence i Francuze, u samo dva dana Zato samo naprijed, ništa nije izgubljeno. Veliki pozdrav iz Hrvatske!
Šta kaže Halilovic poslije pobjede protiv Slovenije,dajte Ameriku da i njih pobijedimo.Stani ne leti pred rudu,prodji prvo grupu pa se kurci,klasični nas mentalitet ne bi me cudilo da uprskaju protiv Litvanije.
Svaka cast momcima, ioako su izgubili, jest mi krivo pravo bilo, imali smo ih, ali nismo se snasli u zadnjoj cetvrtini nazalost, idemo po tu Litvaniju aBd da je dobijemo, realno gledajuci mozemo dobiti Litvance, sto da ne.
Ispadanje lopte iz ruku je urodjena mana nasih kosarkasa. Pod jedan prvo naucit hvatat loptu .A dok se to ne nauci ne bacati je frljoke ,nego cekati zicer.
Bilo bi mi zao da nije onih ljiljana, sad sam prisiljen navijati za susede. .
Mrš sprčio mater
Nemate vi pojma, glupsoni. Bolje ja igram košarku.
Kasnije ce bit mogli smo a nismo i 25 godina tako unazad,dobra generacija samo teska grupa,nama je uvjek nesto tesko
E ovakvu su utakmicu ocekivali i slovenci.. da mi pobjedimo sami sebe.. danas nam je to opet poslo za rukom :(
Kakav crni prolaz to je kraj
Ma dobro je ovo. Sutra dobit Litvance i idemo dalje. Bice umorniji od nas.
Svaka utakmica se mora igrati kao protiv Slovenaca tako i u fudbalu e tad si sampion.
Poslije ove utakmice treba ministarstvo unutrašnjih poslova provjeriti kakva je situacija bila u kladionicama.
Ne mogu se oteti utisku da smo sami sebe pobjedili..
pa mi mozemo proci i ako njemacka i francuska dobiju slovence
Bravo momci svala cast. Igrali ste protiv jedne od najboljih reprezentacija na svijetu . Otisli ste u nikakvim uslovima komentarisemo mi koji ni na fizickom se nismo ozbiljno bavili kosarkom. Samo naprijed vi ste do sad pokazali puno.
Procemo mi al ne zahvaljujuci nasoj dobroj igri nego zahvaljujuci losoj formi Litvanije