Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo cetvrtfinale ?? Hajmo nazad u prvi razred - u četvrtfinalu je osam najboljih ekipa. Kako možeš igrati četvrtfinale A divizije sa 16 ekipa, ako izgubiš sve tri utakmice u svojoj grupi ..., ako izgubiš u četvrtfinalu onda se boriš za plasman od 5 do 8 mjesta ..., Dakle, u osmini finala izgubili smo od Finske i sada se (zasluženo) borimo za plasman od 9 - 16 mjesta, a ako izbjegnemo zadnja tri mjesta koja vode u nižu diviziju biću prilično iznenadjen
Jbt Finskaaaaa
Uhelaćiše sav uspjeh predhodnika
Sve dok budu igrali igraci koji dolaze u reprezentaciju sa stelom nema od nas nista
.ebo ..ater svoju onaj koji je izabrao ovu ekipe. Ima djece koja triput bolje igraju od pola onih koji su tamo. Ima li iko da ga mozemo pobijediti?
nema muse jbg da ubaci 40 koseva
Polako i Srbi napustaju poturcenu repku... tako da poseremo se na BiH
igra samo onaj koji mora
Jesu ovo oni sto smo ih docekivali i govoroili da su najbolji na svijetu?
Nisu, ovi su godinu mladji sa drugim trenerom koji ne zna jel' poso il doso
neznanje, nista drugo
neka momci, dobro je, vrijeme je na vašoj strani, obradovat cete vi nas opet