Košarka
0

Košarka: Zrinjski u subotu dočekuje Slaviju

FENA
Nakon teškog poraza od Igokee 91:61 u prošlom kolu košarkaškog prvenstva BiH, Zrinjski MIK-Company u okviru 13. kola u subotu ugošćuje Slaviju, a po riječima trenera Zrinjskog Nedjeljka Zelenike taj poraz nije ostavio trag na njegovoj momčadi.

"Došli smo u nezgodnom trenutku Igokei, poslije njihovog poraza u finalu Kupa Republike Srpske. Ušli smo u njihov mlin i jednostavno nismo mogli bolje proći. Naši glavni igrači Mršića, Terzića, Šarenca i Mašića nisu bili na visini zadatka. Nakon utakmice nismo posezali za radikalnim mjerama jer dajem za pravo Terziću i Mršiću, koji tri-četiri godine vuku ekipu, da imaju jedan loš dan", kazao je Zelenika na konferenciji za novinare.

Strateg Zrinjskog smatra kako su u redovima Slavije najopasniji Lerić i Halimić, te da pobjeda Mostaraca ovisi o tome hoće li njegovi košarkaši uspjeti zaustaviti spomenuti dvojac.

"Imamo dosta problema što se tiče sastava. Naša kompletna centarska linija ne trenira zadnja tri dana i tek ćemo večeras znati na koga možemo računati u sutrašnjoj utakmici", dodao je Zelenika.

Susret Zrinjski MIK-Company - Slavija igra se u dvorani na Bijelom Brijegu s početkom u 18 sati, a već za četiri dana dvije će se momčadi ponovno susresti u četvrtfinalu Kupa BiH. Igrat će se samo jedna utakmica i to u Istočnom Sarajevu.