|

Kontrolni trening juniorki u Skenderiji u nedjelju

Kontrolni trening juniorki u Skenderiji u nedjelju
0
Klix.ba
11.2.2017. u 13:12
3
komentara
0

dijeljenja
Kontrolni trening juniorki u Skenderiji u nedjelju
Do Evropskog prvenstva za juniorke, koje će se ove godine održati u mađarskom Šopronu, ostalo je još dosta vremena, ali u KSBiH ništa ne prepuštaju slučaju.
Kako bi bili sigurni da će naša ženska U18 reprezentacija nastupiti u najboljem sastavu, te da će našu zemlju na Eurobasketu predstavljati najspremnije igračice, stručni štab na čelu sa selektorom Goranom Lojom, odlučio se da već krene sa kontrolnim treninzima.

Prvi od njih biće održan sutra u sarajevskoj dvorani Skenderija, a sve u cilju što boljeg selektiranja i praćenja forme aktuelnih i potencijalnih reprezentativki.

Selektor Goran Lojo na sutrašnji kontrolni trening pozvao je sljedeće igračice: Neira Alispahić (Željezničar), Ivona Krakić (Sloboda), Gorana Marjanović (Sloboda), Tea Bošnjak (Rama), Ana Koštro (Posušje), Kristina Ćorić (Posušje), Sandra Azinović (Play off), Iris Starčević (Play off), Andrea Krišto (Livno), Gabrijela Visković (Livno), Sara Jurkić (Livno), Marija Pavić (Livno), Melisa Brčaninović (Jedinstvo), Naida Glotić (Jedinstvo), Eni Nizamić (Čelik), Sara Heljić (Čelik), Amina Ćehajić (Čelik), Amna Kahrić (Čelik), Ajla Mihmić (Brčanka), Ajla Lević (Brčanka).

Podsjetimo da će juniorke Bosne i Hercegovine ove godine nastupiti na Evropskom prvenstvu A divizije, koje će se od 5. do13. avgusta održati u Šopronu. Zmajice se nalaze u izuzetno teškoj D grupi zajedno sa Italijom, Francuskom i Belgijom.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...