{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


KK Koš potpisao ugovore sa četiri mlada košarkaša

1.5.2015. u 08:27
111
6
KK Koš potpisao ugovore sa četiri mlada košarkaša
111
Košarkaški klub Koš nastavlja sa, sada već možemo reći, tradicijom u skladu sa ciljem i ambicijama kluba. Treneri i ljudi koji vode klub svoju strategiju baziraju na stvaranju novih igrača koji bi u budućnosti mogli postati perjanice bh. košarke, kako kod nas tako i u svijetu.


Tako su proteklog vikenda potpisani ugovori sa četiri mlada, ali izuzetno talentovana igrača koji su izabrali upravo KK Koš kao destinaciju za daljnji rad i napredak. Radi se o sljedećim mladim igračima.

Alija Islamović- 2001.godište, visok 202 cm, dolazi iz “Škole košarke Vareš”,
Mirza Selimović- 2001.godište, visok 181 cm, izdanak K.K.”KOŠ”,
Miloš Prodanović- 2002. godište,visok 184 cm, dolazi iz K.K.”SERVITIUM” Bosanska Gradiška i
Danilo Slijepčević- 2000.godište,visok 192 cm,prelazak iz K.K.”SERVITIUM” Bosanska Gradiška.

"Posebno nam je drago što su momci iz Gradiške prepoznali naš rad i odlučili da nam se pridruže. Radi se o vrlo talentovanim dečkima, koji su željni da rade i napreduju, što će im KK Koš omogućiti. Svi momci su potpisali ugovore o sportskom usavršavanju do svoje 18. godine uz prisustvo svojih roditelja koji su dali saglasnost. Želimo im sve najbolje u daljnjem radu te da se uz trud i zalaganje, pridruže popisu naših uspješnih igrača koji su već započeli svoje karijere (Musa, Atić, Miličević, Tunović, Antunović)", kazala je nakon potpisivanja ugovora predsjednica KK Koš, Šejla Bukva.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: