Težnja ka boljim danima
14

KK Bosna pokrenuo kampanju podrške, posrnuli gigant obilježava 70. rođendan

D. B.
KK Bosna je uputio poziv svim zainteresovanim privrednim subjektima, pravnim i fizičkim licima iz Bosne i Hercegovine, da se uključe u kampanju podrške radu ovog košarkaškog kluba za takmičarsku sezonu 2021/2022 Prvenstva BiH.

KK Bosna ove godine obilježava godišnjicu osnivanja, slavi 70. rođendan i osim osvajanja titule prvaka Evrope 1979. godine, najvrijedniji datum u bogatoj historiji kluba.

Kroz ovakvu kampanju svi učesnici će imati mogućnosti iskoristiti medijske, promotivne, marketinške i druge resurse kojim raspolaže KK Bosna Royal u periodu predstojeće sezone za svoju promociju i kampanje te se na ovaj način predstaviti i afirmisati kao društveno odgovorne kompanije i lica.

Kampanja ima sljedeće ciljeve:

  • Kreirati uslove za što uspješniji nastup i rezultat seniorskog tima koji nastupa u Prvoj košarkaškoj ligi Bosne i Hercegovine;
  • Okupljanje i selektiranje što kvalitetnijih igrača za nastup u seniorskoj selekciji za sezonu 2021/2022;
  • Afirmacija mladih igrača iz omladinskih selekcija u seniorski tim KK Bosna Royal;
  • Realizacija ljetnih priprema za nastup u prvoj košarkaškoj ligi BiH, sezona 2021/22;
  • Angažman dodatnog trenerskog i drugog stručnog kadra za rad u seniorskom timu te svim omladinskim selekcijama KK Bosna Royal;
  • Poboljšanje uslova treniranja za sve omladinske selekcije KK Bosna Royal ( Minibasket, pioniri, kadeti, juniori);
  • Omogućiti korištenje dodatnih trenažnih sadržaja i procesa za sve selekcija KK Bosna Royal, fitness treninzi, kondicioni treninzi, oporavak i regeneracijski procesi za igrače i sl.

"Molimo sve zainteresovane za dodatne informacije, prezentaciju kampanje i dogovore da se obrate direktno putem telefona 062/529-667 , 061/914-913 ili na email adrese [email protected], [email protected] i [email protected]", saopćeno je iz KK Bosna.