"Beko S.ketch Street Basketball"
1

Kids day ispred BBI centra, mališani igrali košarku

Klix.ba
Foto: N. G./Klix.ba
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Marketing agencija B40 početkom školske godine organizira projekt BEKO S.ketch Street Basketball 2012, turnir u uličnoj košarci za osnovce i srednjoškolce.

U subotu je organizovan Kids day u terminu od 11:00 do 14:00 sati, a ispred BBI Centra je postavljen mali košarkaski teren. U nedjelju će mališani također moći učestvovati u igri i pokazati svoj talent.

Nakon uspješno održanog turnira u malom fudbalu za osnovce (470 učesnika), BEKO Street Football 2012, početkom nove školske godine, tačnije 08.-12. septembra, na platou BBI Centra bit će održan turnir u uličnoj košarci za osnovce i srednjoškolce, BEKO S.ketch Street Basketball 2012.

Podsjećamo da zainteresovane škole mogu prijaviti ekipe (e-mail: [email protected], faks: 033 203 845), koje će ih predstavljati. Učešće ekipa se ne naplaćuje. Svi sudionici će dobiti poklone sponzora projekta, a nabolje tri ekipe u sve četiri konkurencije će osvojiti vrijedne nagrade za njihove škole.

Više informacija možete pročitati na <a class="text-sport hover:underline" href="http://www.sketch.ba/">www.sketch.ba ili <a class="text-sport hover:underline" href="http://b40.ba/">b40.ba.