Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se ja slazem, al stavio bi limit na primanja. Tako bi fudbal bio izjednaceniji, ne bi se znalo na pocetku sezone ko ce biti u finalu LP, a visak novaca klubovi bi mogli ulagati u neke druge stvari, kao sto su mladi, infrastruktura, nesto od zajednicke koristi isl
@afterparty drug moj, bez tvpjih zaokruzivanja njemu je plata na 6 godina itekako manja.
Ne znam u čemu je problem. Zavist ili nešto drugo? Ne možeš poredit bauštelu sa košarkom ili fudbalom. Prije svega, danas od 7 milijardi ljudi, svih 7 može raditi na baušteli jednako dobro. Osim toga, na baušteli firma zaradi 10 hiljada i logično da radnike plaćaju po 800 KM. U slučaju Hardena, on je jedan od 10 najboljih u svijetu od svih 7 milijardi (usudim se reći i 5) i logično da je za to plaćen. Osim toga, njegov klub će za tih 6 godina zaraditi milijarde.
I logično je da će od tih milijardi biti isplaćen u milionima. Osim toga, ako vi mislite da je to lagana para, zašto vi niste bili sad umjesto Hardena? Zašto ste klošarili uz pivu umjesto na treninge? I eto, milioni djece širom svijeta treniraju, a samo ih desetak budu najbolji.
@posrbljenivlah Jarane, nije to lagano, treninzi i sve to je super, ali stručnjaci u medicini, kojo operišu čovjeka po nekoliko sati, inženjeri koji provedu život konstruišući, naučnici koji doprinose ljudskom razvoju, svi oni imaju daleko, daleko manje plate.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bake na aparatima