Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome trebaju ove tekme za 16. mjesto??? Svasta .
momcima stvarno svaka cast niko im nista zamjeriti ne moze ali realno juceracnja utakmica je izgubljena prije svega zbog skok igre gdje nasi nisu mogli lopte uhvatit i ako je uhvate nekako im ispadne. BIH !!!!
Čekajte malo, pa mi smo uz SAD i Kanadu bili glavni favoriti za zlatnu medalju !!!
Sad treba imati karakter i osvojiti ovo 9. mjesto, a biti 9. u svijetu......zapitajte se malo šta to znači
wauuu.. deveti na svijetu.. a 20 reprezentacija igra ozbiljnu kosarku
caleron jws tesko bit deveti od 20 ekipa
Pandža trebaš otići,budi gospodin pa dadni ostavku,ovo je katastrofa,nismo zadovoljni sa ovim učinkom.
@Srbadija vi ste svakako isprdak. srbi vaas neće vi nećete (iako ste htjeli ne htjeli u bih). jadni su oni koji nikome ne pripadaju
@Srbadija ha ha pa vi ste najveće repe bez kjorijena jer srbi su u srbiji a vi ste je vidjeli jedino na geografskoj karti. nemate priznatu državu dakle opet ništa. da onaj vaš procenat o kome toliko govorite.imate 2 grada b.luka i bijeljina. ostalo selendre i šumetine. medvjeđa zemja. o kakvim to korijenima vi pričate. kmee. ne priznaje vas ni srbija bez bih. ha h aha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma, vi ste naš ponos! Bitno je da u seniorskoj košarci pokažete ono što ste pokazali u kadetskoj. A razloge poraza, ne treba tražiti. Ipak su to još dječaci koji su željni dokazivanja, pa nekad urade i nerezonski šut, puno se ispucavaju itd. Sve je to prirodno! Samo naprijed!
nijedan ovaj igrac nece nikad nista pokazati u seniorskoj kosarci osim muse,,vi pojma nemate o kosarci
@vjecnokonačište nismo te prepoznali džordan
Pratio sam decke koliko sam stigao,ali bez obzira na rezultat,moramo biti realni i prestati da seremo svaki put kad bilo tko od nasih izgubi(rukomet,kosarka,nogomet,tenis...),Francuska 66 miliona stanovnika,Juzna Koreja 50 miliona,USA 319 miliona...sad skontati koliku oni imaju bazu igraca,a koliku mi.Prvi put na prvenstvu,ok pa nije kraj svijeta majku mu!!!
@gonzo79 Island ( unazad nekoliko godina rade puno s klincima kontinuirano,cim sazriju prebacuju ih u starije kategorije,plus uslovi za rad su puno bolji,nego sto nasi imaju) imaju skaute koji prate,trenere koje nisu mijenjali i koji rade slicno,tako da klinac zna sta mu je raditi,a kod nas se mijenja skoro svake kvalifikacije.Protiv Dominikanske,kad Muse nije bilo na parketu losija je igra,a prati ga malo,uvijek ide prodor po lijevoj strani,treba im stvoriti uslove i raditi s njima kontinuirano
@Antimarimahunas nismo mi losi u sportovima,slazem se,mi imamo talenata to nije sporno,slazem se finansije i uslovi za rad,edukacija trenera,vise da se ulaze u sport,da savez napravi akademiju(po uzoru na ostale),skauting,sve su to stvari koje treba raditi,ali i kad se okupe,ne dozvoliti novinarima da ih salijecu na svakom koraku,red,mir i disciplina,kontinuitet,a onda ce uslijediti i rezultati...cuj 9.mjesto uopste nije lose za prvi put(bilo bi odlicno da je prvo ili drugo ) ;)
Mogu li uzeti Tajvan?