Uživa u odmoru
42

Jokića ne dotiču kritike sunarodnjaka, skinuo se do pasa pa u transu pjevao zaboravljeni narodnjak

E. B.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Nikola Jokić je trenutno najomraženiji sportista u Srbiji nakon što je ponovo okrenuo leđa košarkaškoj reprezentaciji, no on ne mari previše za to.

Jokić je nakon osvajanja NBA lige s Denverom stigao u Srbiju gdje uživa u svakom trenutku odmora.

Nakon što je boravio u rodnom Somboru, jedno vrijeme je boravio i u Bosni i Hercegovini, a nedavno je otkazao nastup za Srbiju na Svjetskom prvenstvu jer je, prema riječima selektora Svetislava Pešića, "fizički i mentalno istrošen i nije spreman preuzeti odgovornost kako se od njega očekuje".

Odmah nakon objavljivanja te informacije Jokića su sunarodnjaci počeli kritikovati, pa čak i proklinjati, no on ne mari za to.

Nakon što je nedavno njegov konj osvojio jedno takmičenje ponosno je slavio s peharom, a kasnije se na internetu pojavio i snimak kako Jokić u transu pjeva.

Jokić je "iz naftalina" izvukao zaboravljeni narodnjak Dragoslave Genčić "Ja sam Jovicu šarala, varala" i oduševio sve prisutne na zabavi.

Podsjetimo, Nikola Jokić je od debija za reprezentaciju 2016. godine i od tada je igrao na Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Janeiru, Svjetskom prvenstvu u Kini 2019. i Evropskom prvenstvu 2022. godine, a odbio je igrati na Evropskom prvenstvu 2017. godine.