Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pojedine vidim pojede zavist i ljubomora,,,Nikola Jokić im trn u oku
sad se pise asistencija i ako igrac nastavi akciju poslje toga, zato je broj asistencija naglo porastao a plus primjenjelo pravilo za faul, tako da je sve sad faul da bi palo vise koseva i bilo atraktivnije. u eri ewinga jokic ne bi bio ni rezerva
pisati ne znas, a o dvokoraku da i ne pricamo
Shaq je jedan od rijetko intelginentih sportista. Ono sto je zaradio ulozii je u biznis, danas je tezak par milijardi. Cak je upisan kao jedan od osnivaca googla i ima dionice u njemu. A Jokic... Jokic ce vazda biti seljacic kojem je jedina zelja prase na raznju kraj kazana za rakiju.
U pravu je Shaq, ta ce dodavati, on je trpao, Sabonis je bio visociki od Shaqa, on je zakuvao kroz kos i loptu i Sabonisa.
Inteligentan dečko svaka čast
Nisam zavidan, ali mislim da Jokic u vrijeme, Shaq a, Robinsona, Olajuwona, ne bio bio u prvih 30. Rekao sto sam rekao.
100%
Ono bocnula Shaqa?