Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo neka igra dobro na evropskom prvenstvu
Svaka čast Musa. Toliko ne ubaci mjesečno ni Teletović. Samo naprijed!!!
too soMu ljubim te u pakas
Klixovi kosarkaski strucnjaci su najprije Musu dizali u zvijezde (valjda zato sto je bio bio MVP kadetskog prvenstva pa nema smisla da protivrjece) pa onda da ima mnogo falinki jer je spao na par poena po utakmici ( a koliko moze postici ako ima par minuta po utakmici) a sad opet ocekujem hvalospjeve. Od nule do zvijezde kod nas je vrlo kratak put.
deri ga musa brate moj obraduj nas
Prošle godine kad su naši osvojili europsko bojao sam se da je tu musinoj karijeri došao kraj jer većina njih dominira u mlađim kategorijama jer su dominantniji od svojih vršnjaka ali Musa me je pozitivno iznenadio. Hvala dragom Bogu što će igrati za nas bar još najmanje 17-18 godina. Jedva čekam da ga gledam u NBA
@Hercegovacc92 Hezonja i ostali su se odlično snašli. Zašto ne bi i Džanan?
@Stiv Trebao bi jednog dana ali kao sto hercegovac rece, treba jos vode Miljackom da protece do tada. U medjuvremenu da poradi na masi, bicepsima i sl. jer ce ga u suprotnom crnci pojesti ne za dorucak vec za uzinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako je momčino, idemo sad pripreme, pa u Tursku po medalju!
tooo Musaaa
musa dere jarca večeras bravo