{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


HT Mostar sponzor Hrvatskog košarkaškog kluba "Zrinjski"

F
9.10.2008. u 13:28
0
0
HT Mostar sponzor Hrvatskog košarkaškog kluba "Zrinjski"
0
HT Mostar sponzor Hrvatskog košarkaškog kluba "Zrinjski"
Foto: Bljesak.info
U prostorijama novog HT Centra u Mostaru danas je održana konferencija za novinare na kojoj je istaknuto kako će HT Mostar u ovoj takmičarskoj sezoni (12 mjeseci) sponzorirati Hrvatski košarkaški klub Zrinjski.
Tom prilikom rečeno je kako HT Mostar na ovaj način želi istaći svoju ulogu i doprinos u kreiranju sportskog života u Mostaru.

Predsjednik HKK "Zrinjski HT Mostar" Dalibor Miloš izrazio je zadovoljstvo zbog potpisivanja sponzorskog ugovora s HT-om te dodao kako smatra da grad Mostar zaslužuje jednog uspješnog i respektabilnog prvoligaša u košarkaškoj ligi.

Na konferenciji su predstavljene i nove usluge HT-a Mostar koje su namijenjene prvenstveno poslovnim korisnicima: Net Phone, WiFi roaming i Privatna mreža, a koje će ovoj kategoriji korisnika osigurati ekonomičnije, pouzdanije i fleksibilnije komuniciranje.

Za privatne korisnike, ali i manje tvrtke novost je redefinirani tarifni paket SUPER 50 plus. Neke od pogodnosti koje donosi ovaj tarifni paket su: besplatno telefoniranje vikendom unutar nepokretne mreže HT Mostar, besplatne minute uključene u pretplatu prema odredištima u Europi, niže cijene poziva prema pokretnoj mreži HT Mostara i međunarodnim odredištima te izbor 3 najdraža broja iz HT Mostar fiksne mreže.

Nakon konferencije za novinare za sve prisutne upriličen je prigodan domjenak.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koji nogometni klub iz BiH će najdalje proći u evropskim takmičenjima?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: