{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


HT Mostar sponzor Hrvatskog košarkaškog kluba "Zrinjski"

F
9.10.2008. u 13:28
0
0
HT Mostar sponzor Hrvatskog košarkaškog kluba "Zrinjski"
0
HT Mostar sponzor Hrvatskog košarkaškog kluba "Zrinjski"
Foto: Bljesak.info
U prostorijama novog HT Centra u Mostaru danas je održana konferencija za novinare na kojoj je istaknuto kako će HT Mostar u ovoj takmičarskoj sezoni (12 mjeseci) sponzorirati Hrvatski košarkaški klub Zrinjski.
Tom prilikom rečeno je kako HT Mostar na ovaj način želi istaći svoju ulogu i doprinos u kreiranju sportskog života u Mostaru.

Predsjednik HKK "Zrinjski HT Mostar" Dalibor Miloš izrazio je zadovoljstvo zbog potpisivanja sponzorskog ugovora s HT-om te dodao kako smatra da grad Mostar zaslužuje jednog uspješnog i respektabilnog prvoligaša u košarkaškoj ligi.

Na konferenciji su predstavljene i nove usluge HT-a Mostar koje su namijenjene prvenstveno poslovnim korisnicima: Net Phone, WiFi roaming i Privatna mreža, a koje će ovoj kategoriji korisnika osigurati ekonomičnije, pouzdanije i fleksibilnije komuniciranje.

Za privatne korisnike, ali i manje tvrtke novost je redefinirani tarifni paket SUPER 50 plus. Neke od pogodnosti koje donosi ovaj tarifni paket su: besplatno telefoniranje vikendom unutar nepokretne mreže HT Mostar, besplatne minute uključene u pretplatu prema odredištima u Europi, niže cijene poziva prema pokretnoj mreži HT Mostara i međunarodnim odredištima te izbor 3 najdraža broja iz HT Mostar fiksne mreže.

Nakon konferencije za novinare za sve prisutne upriličen je prigodan domjenak.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni izborom selektora nogometne reprezentacije BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: