Play-in NBA lige
1

Hawksi i Pelicansi u finalu, razočarana zvijezda Hornetsa zamalo u sukobu s navijačem

D. P.
Bridges je pokušao udariti navijača (Foto: Screenshot)
Bridges je pokušao udariti navijača (Foto: Screenshot)
Ekipe New Orleans Pelicansa i Atlanta Hawksa izborile su finale play-ina za posljednja mjesta u doigravanju NBA lige.

Košarkaši Atlante razbili su Charlotte i izborili finale play-ina gdje čeka Cleveland. Završeno je pobjedom 132:103 za Hawkse.

Meč nije bio neizvjestan. Atlanta je kontrolisala utakmicu od prve do posljednje minute, a na kraju su gosti u potpunosti razbijeni.

Gosti su na kraju bili razočarani, a Miles Bridges je žustro reagovao nakon provokacija s tribina. Jedan navijač Atlante ga je ismijavao s tribina, a Bridges je prema njemu reagovao kao da je želio da ga udari, ali se u posljednji moment predomislio.

Najefikasniji u Atlanti bio je Trae Young s 24 poena i 11 asistencija, dok je DeAndre Hunter dodao 22. S druge strane Lamelo Ball postigao je 26 poena, ali je to slaba utjeha nakon ispadanja.

Atlanta je tako izborila finale play-ina i igrat će protiv Clevelanda. Pobjednik tog okršaja igrat će protiv Miamija u prvoj rundi play-offa.

Raduju se i New Orleans Pelicansi koji su zaključili nade San Antonio Spursa da se domognu play-offa. Završeno je pobjedom 113:103 za Pelicanse.

CJ McCollum je vodio New Orleans do pobjede s 32 poena, a Brandon Ingram je dodao 27. Kod gostiju Devin Vassell je postigao 23.

Pelicansi su tako izborili finale play-ina protiv Los Angeles Clippersa. Bolji iz ovog duela igrat će protiv Phoenix Sunsa u prvoj rundi play-offa.