Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek ce bit flopper
5/20 za 3 i 61 poen na 17 ubačenih suteva meni barem nije impresivno, prenaduvane statistike previse glumi i pravi korake i previse ga guraju, svaki treci starter u bilo kojem nba timu bi mogao postići iste ovakve statistike da uzima toliko suteva realno
Hvala ti na objašnjenju Jordane. Mislio sam te pitati nešto, al opet kontam ko sam to ja da pitam bilo što nekog tako potkovanog barem što se košarke tiče.
Koja je ovo mašina. Tačno ubija lik!
@BHReaInost2018 Ma nije on kriv što drugi ne znaju :D
volio bi da se hoce pridruziti Lebronu da se konacno skine GSW
GSW nazalost i ove godine dobiva , prejaki su, jos sad sa Boogiem dok se ustimaju .... Kao u fudbalu jedno vrijeme Barcelona pa cak i Real ne mozes protiv ljudi igrat . Bezveze
Taktika dodaj Hardenu?
Lik osutao 82 puta na kos. Prosecno imao dva suta u minuti. Ne znam sta ce mu saigraci. Tek faulovi nad njim, ako ga pogledas odmah slobodno bacanje. Cirkus od kosarke. Prosle godine forsirali Westbrooka.
Pa cestitaj covjeku dzikne, umjesto sto smrdis po dzikanizmu, dzikane dzikanski.
Ta' će Harden jel Smrdo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidiš ti kad ljudina vježba, a ne boli me ruka, boli me noga.
Stoji , al dalje od playoffa nece.