Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ovih, barton najbolji u denveru sto je imao 4 poena vise od Jokica? Pa nisu samo poeni u pitanju, nego i asistincije i skokovi i efikasnost. jokicu falile dve asistencije za cetvrti tripl dabl u nizu, imao covjek 21 poen 14 skokova i 8 asistencija, ali eto barton sa 25 poena je bio najbolji.
@vratiosekor.... Izgleda da si dobro savladao Ćosićevu filozofiju, da je LAŽ najveća sprka istina, da ohrabri...itd..itd.. Sad barton nije bio najbolji , a imao 25p 7rb i 6ass uz šut 67% i 4 +/-, a Đogat 21p uz šut od 39% i -9 +/-, što valjda znaci da je dok je on(Đogat) bio u igri protivnik imao +9 skor I NIJE ČUDNO ŠTO JE POBIJEDIO HOUSTON... Hajd sad malo spimuj u najboljim osobinama Dobrice Ćosića...
@ars1946 a sad ti je važno to + - , a neki dan govorite kako to ne znaci ništa. Ti balijo izmisljen na bilbordu se javi i pametuj kad se vi barem kvalifikujete na neko veliko prevestvo u sportu, a kamoli da osvojite neku medalju, kad ste primitivni i zatucani, izmišljeni na bilbordu.