Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mula, dovedi i Gegića u Cibonu.
Dobar potez. Igrati za nečiju rezervnu ekipu dovodi do stagnacije, iako je već dosta stagnirao. Za nadati se da će mu ABA liga dosta pomoći.
U pravu si. Mlade ljude privlaci ime kluba i mozda nesto love, ali stagniraju. Slicno je prosao i Djedovic u istom klubu. Trebaju ici tamo gdje ce igrati i igrati. Musa je to dobro ucinio a evo sad i Emir. Za Atica nisam siguran.
Bilo je puno boljih opcija i klubova u Endesa ligi. Endesa je daleko jača liga od ABA-e, a svi klubovi su kvalitetniji od Cibone, pola njih igra evropska takmičenja. Nije Cibona što je nekad bila.