"Sportisti za život"
109

Džanan Musa pokrenuo humanitarnu aukciju: Sretan sam i ponosan što sam dio ovog projekta

K. H.
Džanan Musa (Foto: Facebook)
Džanan Musa (Foto: Facebook)
Bh. košarkaš Džanan Musa pokrenuo je humanitarnu aukciju na kojoj je stavio svoj potpisan dres iz Breogana, a u kojem je u sezoni 2021/2022 osvojio MVP nagradu.

Kako je saopćio na svojim službenim stranicama, Musa će sav prihod proslijediti u Fond "Sportisti za život", iz kojeg Udruženje Pomozi.ba sredstva preusmjerava za liječenje naših sugrađana.

Kaže kako je sretan i ponosan što je dio ovakvog projekta, a da će osobi koja dostavi najveću ponudu lično uručiti dres.

"Sa željom da zajedničkim snagama pomognemo liječenje oboljelih bh. građana, zajedno sa Udruženjem Pomozi.ba, pokrećem humanitarnu aukciju, na koju stavljam potpisan dres CB Breogana iz MVP sezone 2021/2022!Sav prihod od aukcije ići će u Fond 'Sportisti za život', iz kojeg Udruženje Pomozi.ba sredstva preusmjerava za liječenje naših sugrađana. Sretan sam i ponosan što sam dio ovog projekta, a osobi, koja do srijede u 12 sati dostavi najveću ponudu, uručit ću lično dres u prostorijama Pomozi.ba!", poručio je Musa te dodao:

Sa željom da zajedničkim snagama pomognemo liječenje oboljelih bh. građana, zajedno sa Udruženjem Pomozi.ba, pokrećem...

Posted by Dzanan Musa on Thursday, June 30, 2022
"Vaše ponude ostavljajte u komentarima. Hvala vam i sretno!"

Musa će u petak, zajedno s ostalim saigračima iz reprezentacije BiH, igrati meč 5. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv selekcije Češke.