{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Danilović otvorio kamp "Hypo tri poena"

S
30.6.2012. u 15:21
0
0
Danilović otvorio kamp "Hypo tri poena"
0
Danilović otvorio kamp "Hypo tri poena"
Proslavljeni srpski košarkaški as i predsjednik Košarkaškog kluba (KK) "Partizan m:ts" Predrag Saša Danilović otvorio je danas na Jahorini Međunarodni košarkaški kamp "Hypo tri poena 2012", čiji je organizator KK "Zvijezda" Banjaluka.
On je podvukao da je KK "Partizan", na osnovu sporazuma o specijalnim i paralelenim vezama Srbije i Republike Srpske, među prvima uspostavio čvrste kontakte i saradnju sa sportistima u Srpskoj.

Danilović je pohvalio ozbiljan i stručan rad trenera i rukovodstva KK "Zvijezda" Banjaluka i zahvalio za desetogodišnju podršku generalnom sponzoru kampa "Hypo Alpe Adria banci" Banja Luka.

"Košarkaški kamp nije samo sportski događaj, nego je ovdje snažno zastupljen i socijalni aspekt ove košarkake škole, koji se ogleda u okupljanju u vaspitavanju mladih ljudi ne samo iz RS-a, nego i zemalja u okruženju", istakao je Danilović.

Članovi Organizacionog odbora kampa Željko Krunić i Boban Stanojević podsjetili su na istorijat i rezultate ove sportske manifestacije, pri čemu je naglašena velika i iskrena pomoć i podrška Saše Danilovića.

Predstavnica "Hypo Alpe Adria banke" Ljiljana Krsman rekla je da je ova banka već 10 godina "ponosni generalni sponzor" kampa "Hypo tri poena", koji je od 2002. godine pa do danas okupio više od 6.500 mladih košarkaških nada i oko 150 trenera.

Ona je dodala da "Hypo Alpe Adria banka" Banje Luka ove godine slavi 10 godina uspješnog rada u Republici Srpskoj.

Organizator ovogodišnjeg kampa je KK "Zvijezda" Banja Luka, u saradnji sa KK "Partizan TS" iz Banje Luke, dok veliku pomoć pruža i beogradski "Partizan".

Kamp će biti organizovan u šest smjena i učestvovaće više od 600 mladih košarkaša, uzrasta od šest do 16 godina, koji dolaze iz BiH, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Hrvatske, Luksemburga, Rusije, Španije i Kanade.

Ove godine u periodu od 14. do 25. avgusta biće organizovan i Kup olimpijskih nada, turnir čiji su pokrovitelji Olimpijski komiteti Srbije i BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jesu li opravdane smjene trenera FK Sarajevo i FK Željezničar?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: