Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smeće tuzlansko balijsko koje je igralo za Hrvatsku. Bio sam u Skenderiji 97 godine kada smo pobjedili Hrvatsku. Cijela dvorana mu je skandirala ''DAMIRE TURČINE, NAPUSI SE KURCHINE
nakon ace i duska mi dobijemo poluamatera koji se jos uci poslu. sa konja se silazi na zemlju a ne na magarca. lagano idemo u rikverc. naredni je opet bajramovic!!! ps. jel znaju ovi iz saveza kako se ovaj ponasao na klupi slobode? jel znate koliko je puta iskljucen i sta je sve govorio sudijama i delegatima? katastrofalan potez
Možemo li jednom za svagda završiti sa pričom zašto je Damir igrao za Hrvatsku a ne za BiH?! ZA DAMIRA TADA NIJE BILO MJESTA U REPREZENTACIJI BiH I ON NIJE BIRAO IZMEĐU DVA POZIVA NEGO PRIHVATIO JEDINI KOJI JE DOBIO A TO JE HRVATSKA. ČOVJEK NIJE ODABRAO HRVATSKU NEGO JE HRVATSKA ODABRALA NJEGA, A BiH JE "IMALA BOLJE OPCIJE" U TOM TRENUTKU. To svaki Tuzlak dobro zna, a zašto to niko drugi ne zna ili neće da zna je druga stvar.
Istinski iskusni trener. :) A sta moze da uradi; da zabrani Mirzi da suta kada i od kuda hoce, ili Nurkicu da se mlati i unistava sve pod kosem.
U sportu nema donacija, naučili ovi nam donirali ovo, oni nam donirali ono, nemože ti niko donirati dobrog selektora, koliko para toliko i muzike. Ne može Teletović sam nekoga pobijediti ma koliko bio dobar jer ostali su prosjek, a što vi imate kompleks više vrijednosti pa mislite da su najbolji to je vaša stvar.
Kada neko iz BiH igra za Hrvatsku, izdajica je i neznam što, a kad je obrnuto, kad neko iz Hrvatske igra za BiH onda je to normalno i istinski je bosanac i hercegovac kao npr. Spahić ili Hrgović, oni nisu izdajice. Vi Bošnjaci imate kompleks više vrijednosti. Da kojim slučajem možete uživati u rezultatima kao mi Hrvati gdje bi Vam bio kraj. Nekad mi je stvarno žao zbog toga kad vidim koji vas sve rezultati raduju.
Igrao je za reprezentaciju za koju mu je i DEDO igrao. Zašto ne kažete Tariku Filipoviću i mnogim drugim sportašima i umjetnicima da su izdajnici. Pljujete na sve što je Hrvatsko i što dolazi iz Htvatske a zašto ne idete i ne idu u Srbiju. Da mu nisu platili nebi ni došao. Vi ste naučili da neko radi za domoljublje a vrijeme domoljublja je prošlo, pare treba izbrojati. Zašto ne dovedete Repešu, TREBA PLATITI njega domoljublje ne zanima, pare pa će biti i rezultat.
Bolje da je Teletovic trener-igrac bukvalno nego sto nam je dosao ovaj kloc,vratili smo Nurkica ali smo napravili 2 koraka nazad dovodenjem ovog trenera nakon ace i jednog od boljih trenera u evropi Duska Ivanovica mi dovodimo ovu izdajicu,sramota !
DAJTE PANDZU ZA SELEKTORA
IMALI JOS KOJI OTPADAK DA SAD MU TREBA BH NURKIC TELETOVIC DJEDOVIC OVO SMECE TUZLANSKO IMAL JOS KO TREBALI BI I DANILOVICU DATE FUNKCIJU , PA KO CE VAM GLEDATI OVU REPKU , DAJTE MUSU KIKANOVICA SIKIRASA STIPANOVICA GORDICA
Bravo Damire i sretno! Neka se utakmice igraju u Tuzli, imat ćeš podršku! Je*o nas balije, spremni smo podržati i onoga koji otvoreno i danas govori protiv države, nego osobu koja je zbog nesposobnosti i nezainteresovanosti košarkaškog saveza, zbog ličnog opstanka, igrala za Hrvatsku. Eto, svi ovdje željeli ostati u ratu, samo ti otišao i igrao za Hrvate. Ma svi bi se ispalili, samo da su imali priliku.
Ukupni košarkaški omjer BiH/Hrvatska: HR-BiH 98-78, ¼ F EP 1993. (najveći uspjeh BiH košarke) HR-BiH 64-67, kval. za EP 1999. BiH-HR 74-67, kval. za EP 1999. (dvostruka pobjeda u kvalifikacijama) BiH-HR 59-65, skupina EP 1999. (poraz na prvenstvu) HR-BiH 61-69, kval. za EP 2003. (dvostruka poraz u kvalifikacijama) BiH-HR 65-95, kval. za EP 2003. (-30 usred Sarajeva) BiH-HR 92-80, skupina EP 2011. (prva pobjeda na prvenstvu)
Mozda i nije bilo do Mulaomerovica sto nije igrao za BiH. Mrsic je takodje igrao za Hrvatsku, Ratko Varda za Srbiju, Asim Pascanovic Pars za Tursku..Begic, Rizvic za Sloveniju itd.
@Jale1 Jeste, ali prije toga je igrao za Srbiju..Damir Mrsic je igrao za Hrvatsku pa je cekao 3 - 4 god. na promjenu sportskog drzavljanstva...Preldzic za Sloveniju pa Tursku itd...
@Jale1 Poenta je nesto sasvim drugo..Danijel Saric, golman Barcelone..nastupao za SCG, BiH i Qatar..
Bajramovic nema pojma ali ovaj je jos gori ,igrac svaka cast al trener nula
U Slobodi je od prosjecnih igara dogurao do 1/2 finala, a ove godine ti isti igraci jedva ostali u ligi.
samo neka nije posrbica cetnicka bajic.dobro nam dosao damire
Ubrzo ce njemu opet pjevati Damire turcine... otici ce on brzo.
Zena mu je igrala za BiH.