Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ti čast Bojane!
@theproffesor svaka čast momku, ali tužno je gledati da je zdravstveni sistem spao na donacije. Trebali bi djecu liječiti iz budžeta a političare preko brojeva telefona.
@theproffesor Sinovi tvoji Herceg Bosno nece dati da propadnes , Herceg Bosno 💟💟💟💟💟ponosno
Trebao bi i Nurkić poslati Sebiji koju iljadu za plakate.
@qpress Eno Dzeko stavlja plocice u Dubrovniku ,istrosio se al dat ce bar za plakata ,kad bidne kaki para
@qpress Eno Dzeko plocice stavlja u Dubrovniku ,istrosio se al kad bidne para dat ce koju milhu za plakate
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BRAVO
Svaka cast. Drugi poznati su se pojavili u svrhu samoreklamiranja i njihova je donacija "CUVAJTE SE I NE IZLAZITE VAN KUCA." Licemjeri sugavi.
Bravo , to su sportisti, ljudi velikog srca. ! Bravo i za mladoga Musu koji je to već učinio prije par dana za Bihać!
Uprava Preventa ti ga šipuuuu Bojannee Bojaneeee... Donirali 400maski koje su sami napravili i koje nisu "dezinficirane" novinarima da ih uvale na sva usta!? AFERIM
Babo!
Pravi bosanac i hercegovac
To ti je ono kad drzava ubere 15 milijardi KM poreza godisnje a nemaju 20000 KM da kupe respirator. Jel vi vidite kakve su to gnjide na vlasti?!?!??!?!?!?!???!?!?!??!?!?!?!?!?
To ti je ono kad drzava ubere 15 milijardi KM poreza godisnje a nemaju 20000 KM da kupe respirator. Jel vi vidite kakve su to gnjide na vlasti?!?!??!?!?!?!???!?!?!??!?!?!?!?!?
Dzeko? Pjanicu? Teletovicu? Nista i dalje a?
@omega3_masneKiseline Kako ne, pa Džeko je uplatio talijanima. Hahahaha
http://m.pogled.ba/clanak/video-pogledajte-dokumentarni-film-o-mostarskoj-bolnici/165796
Bravo majstore.
Bravo,to je domoljublje
Hvala tebras