Ne vodi mnogo računa
30

Bivši LeBronov saigrač šokiran Jamesovom ishranom: To nema nikakvog smisla

F. Z.
James i Thompson dok su obojica igrali za Cavse (Foto: EPA-EFE)
James i Thompson dok su obojica igrali za Cavse (Foto: EPA-EFE)
Košarkaš Los Angeles Lakersa LeBron James jedan je od fizički najdominantnijih igrača u NBA ligi, a njegov bivši saigrač iz Cleveland Cavaliersa Tristan Thompson ističe kako to nema mnogo veze s kvalitetnom ishranom.

U intervjuu za The Athletic Thompson je istaknuo kako James ne vodi mnogo računa o ishrani, ali da to po svemu sudeći ne ostavlja trag na njegovoj fizičkoj spremi i igrama na parketu.

"On ima najgoru dijetu ikada. Pitajte ga šta jede za doručak. Pojede pet prženica natopljenih sirupom od jagoda i banana. Onda pojede omlet od četiri jajeta i izađe na teren i je***o zakucava preko nekoga. To nema nikakvog smisla", rekao je Thompson i dodao:

"Pojede dezert uz svako jelo. Onda će doći s nekom drugom ishranom sedam dana, veganskim glupostima, ali toliko jede da to nema nikakvog smisla. On je jedinstven", istaknuo je Thompson.

Priznao je kanadski košarkaš kako je i sam pokušao primijeniti Jamesov način ishrane, ali nije imao mnogo uspjeha.

"Sjećam se da sam jedne godine pokušao da jedem kao on, ali jednostavno nije funkcionisalo. Počeo sam dobijati kilograme i rekao sam sebi da tako ne ide. Kod njega to funkcioniše. Obožava slatkiše. Jede dezerte i prženice. Nevjerovatno je kako to njegovo tijelo sve sagori", rekao je Thompson.