Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam konferenciju za medije Telemach sponzor dijeli igracicama bukete cvijeca dajte im novac
Pa da nisu davali pare ne bi ni stojala njihova reklama tu, a cvijeće je samo simbolično
Ovo nije moja repka! Đenocidasice i đenocidasica iz afrike🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva je ovo sramota za Bhtelecom pa ova sda unistava sve sto je na državnom nivou
Pobjeda BiH. Zajednuštvo na djelu ono protiv čega se bore genocidasi i UZP-ovci. Bosancima je ljubav prema BiH u srcu bez obzira koje su nacije.
Tocno
Ruku na srce ona Jones nam je digla ekiou za 40%
Da nismo francusku izvukli u cetvrtfinalu bila bi sigurno medalja !
Ko o cemu bosnjo samo o novcima (pare, pare i samo pare). Ne treba njima davati pare nego stvoriti dobre uvjete za kosarku a novci dolase uz to.
A sad se nisu borile za medalje?
Pa kako ste dopustili da "zločincci" uđu u vijećnicu? Tako vam piše na ulazu?
Pa zar nije zloci spaliti 2.00.000 knjiga, zapisa i raznih rukopisa, NAMJERNO, CILJANO,
Jesu li se djevojke samo iskoriztile u politicke i supacke svrhe ili su nagradjene takodjer u novcima. Ako nista mogli su promotori jedinstvene BiH sakupiti od sebe i svojih pare ili se nisu toga sjetili.
Bosanke lavice.
Vis su dosadili sa ovim kosarkasicama.. Niko ziv ne gleda zensku kosarku
One stoje iza a u prvom planu ministar SDA.
Bakire mijenjaj i pohapsi upravu Bhtelecom a otici ces na američku crnu listu zbog njih
Pozivam regiju da večeras navija za Srbiju
Bravo naše Zmijice!
NEMOJTE CURE nista najavljivati, nasa sirotinja samo od gledanja sporta i zivi. Zijanite li RASCERECIT ce vas i bit cete najgore na DUNJALUKU. SAMO SUTITE i vjezbajte.
Djevojeke i stručni štab su zaslužili naklon do poda od svih nas i veliki respekt za svoje zalaganje,,trud i odricanje zbog ovog velikog uspijeha. Komentari tipa nesportska nacija dajte curama pare i komentari tog tipa mikom nece donijeti dobro..sistemski kad se riješi finansiranje sporta i kada svi negatori i kočničari vide da samo zajdeno i složno možemo tek tada će doći i uspijesi u svim sferama života a posebno na sportskim terenima.I za kraj otjerati politiku iz sporta