Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pandza i momci.. vi ste ponos ove drzave.. hvala vam na svemu, tamam da ste sve utakmice izgubili opet to nista nebi promjenilo, srecu koju ste donjeli ovom napacenom narodu nista ne moze opisati :)
donojeli srecu besposlicarima da se ne lazemo ato ne izadje 50 000 na proteste
Idemo ovo dobiti, pa onda vjerovatno protiv Kine za 9. mjesto. Ko ima obraza da kaže da je neuspjeh za jednu "svjetsku košarkašku velesilu" Bosnu i Hercegovinu ako osvoji 9. mjesto u svijetu koji broji 193. države članice UN-a, plus još par koje nisu članice?! Malo li je??!!
SRETNO ZMAJEVI✋