Košarka
46

Beko S.ketch Street Basketball 2014 počinje u subotu

Klix.ba
U subotu počinje "Beko S.ketch Street Basketball 2014“. Na turniru će učestvovati 50 ekipa (200 djece) iz 29 osnovih i srednjih škola. Nakon registracije ekipa osnovnih škola u 9:00 sati, počinju prvi mečevi u grupnoj fazi takmičenja.

Registracija ekipa srednjih škola do 2. razreda je do 12:30 sati, a do 4. razreda do 13:30 sati.

Prvi na terenu, postavljenom ispred BBI Centra, će nastupiti osnovci i odigrat će prva dva kola po grupama. Nakon osnovaca priliku da igraju dobit će srednjoškolci, prvo u konkurenciji do 2. razreda, a poslije i u konkurenciji do 4. razreda srednje škole. Detaljan raspored mečeva možete preuzeti na www.sketch.ba/kosarka i na https://www.facebook.com/BekoSketchStreetBasketball.

Marketing agencija B40, četvrtu godinu za redom, organizuje projekat "Beko S.ketch Street Basketball", turnir u “uličnoj košarci” za osnovce i srednjoškolce.

Svi učesnici će dobiti poklone kompanija Beko, Happy, Alvogen, Eti i MultiSola. Najbolje ekipe u sve tri konkurencije i ove godine će osvojiti vrijedne nagrade, uređaje kompanije Beko, za svoje škole.

Tokom svih pet dana takmičenja biće postavljen i dječiji košarkaški teren, tako da će i oni najmlađi imati priliku da se zabave na platou BBI Centra.

Za dobro raspoloženje, uz kvalitetnu muziku i simpatične komentare, i ove godine brinuće se DJ Nane.

U subotu u 19:00 sati, nakon mečeva tog dana, održaće se Zumba trening na otvorenom. Svi željni rekreacije i dobre zabave su pozvani da prisustvuju treningu Zumbe uz instruktora plenog kluba “Spin” Nedima Hreljića.