Viralni hit
31

Atraktivna navijačica "ugasila" komentatora na 8 sekundi pa se oglasila na Instagramu

N. K.
Latika Ann (Foto: Screenshot/Instagram)
Latika Ann (Foto: Screenshot/Instagram)
Ruskinja Latika Ann postala je viralni hit nakon što je u prijenosu košarkaškog meča između Amerike i Brazila komentator australskog Fox Sportsa Andrew Gaze zašutio na osam sekundi kada je režiser u kadru pokazao nju kako pleše oskudno odjevena.

Iako je Gaze iskusan komentator i jedan od najboljih australskih košarkaša svih vremena te prvak NBA lige sa San Antoniom 1999. godine, kadrovi atraktivne navijačice izbacili su ga potpuno iz takta.

"Sad je sve na kocki za Brazil. Moraju poboljšati odbranu, trebaju brze koševe da bi došli na sedam, osam razlike. I... hm... um...", zastao je u prijenosu uživo. U međuvremenu se i Latika oglasila na Instragramu poručivši kako je jako zadovoljna što njena prirodna ljepota privlači toliko puno pažnje nakon što je bila na utakmici u kineskom Shenzhenu, gdje inače i živi.
"Prijatelji su me vidjeli na televiziji širom svijeta i raznim web stranicama. Puno vam hvala na svim vašim komentarima. Nekoliko sati prije utakmice nisam znala da će me pozvati da je gledam. Koji sat kasnije uhvatile su me kamere kako plešem s veseljem. Nisam znala da me cijeli svijet gleda. Hvala ti, Andrew Gaze, što si pohvalio moju novu haljinu. I, da... Zaboravila sam grudnjak. Ali, dame, kome se to ne dogodi kad žuriš? Ja sam iz Rusije, ali neću vam lagati da sam došla gledati zgodne brazilske momke. Šteta što nisu pobijedili oni, nego seksi ruska navijačica", napisala je Latika.