New York Post
0

Arenas i Crittenton potegli pištolje jedan na drugog

Totalsport
Gilbert Arenas
Gilbert Arenas
The New York Post izvještava da su košarkaši NBA ekipe Washington Wizardsa Gilbert Arenas i Javaris Crittenton potegli pištolje jedan na drugoga u svlačionici na Badnjak, i to zbog neizvršene oklade.

Pozivajući se na neimenovani izvor, novina piše da se Critttenton naljutio na Arenasa jer mu ovaj nije isplatio okladu. To je navelo Arenasa da u svog suigrača uperi pištolj, a nato je istom mjerom uzvratio i Crittenton!

Arenas je novinaru Posta opovrgnuo da je na svog suigrača potegnuo pištolj.

Billy Hunter, izvršni direktor Udruge igrača u NBA ligi, kratko je izjavio:

"Ovo je nazapamćeni slučaj u historiji sporta. Nikada još nisam čuo da igrači potežu pištolje jedan na drugog u svlačionici."

Ranije je Adrian Wojnarowski, kolumnist Yahoo! Sportsa, objavio informaciju da je oružje u ormariću Gilberta Arenasa, zvijezde NBA ekipe Washington Wizardsa, imalo svrhu zastrašiti 23-godišnjeg beka Javarisa Crittentona, s kojim se 28-godišnji playmaker, prva zvijezda momčadi i jedan od najrazvikanijih igrača lige, duže vrijeme otvoreno ne podnosi.

Arenas je novinarima i policiji rekao da je oružje donio u svlačionicu kako bi ga maknuo od dohvata djece u vlastitom domu, te da ga je, nakon svega, iznio iz dvorane.

Okružni zakon brani nošenje oružja, bilo na vidljivi ili na prikriveni način.

U istragu slučaja uključila se i savezna vlada. Ben Friedman, glasnogovornik okružnoga državnog odvjedništva, izjavio je za Post da ''odvjetništvo surađuje s policijom u istrazi slučaja''.