Košarka
0

Aleksandar Petrović ostaje trener Cedevite

FENA
Aleksandar Petrović (Foto: Arhiv)
Aleksandar Petrović (Foto: Arhiv)
Aleksandar Petrović u četvrtak je nakon sastanka s upravom kluba povukao ostavku na mjesto trenera košarkaša Cedevite koju je podnio odmah nakon iznenađujućeg poraza 82-83 od Zadra u polufinalu Kupa "Krešimir Ćosić" u srijedu navečer, objavio je klub.

"Aco je postupio moralno i logično odmah po završetku susreta sa Zadrom koji nas je, iskreno govoreći, sve zajedno šokirao. Ali već na početku sezone, kada smo radili ambiciozne planove, znali smo da će biti turbulentnih razdoblja iz kojih moramo izaći što jači jer mi od naših ambicija ne odustajemo, tako da smo se s Acom dogovorili da i dalje ostaje naš prvi trener i ima podršku kompletne uprave", rekao je sportski direktor Cedevite Matej Mamić za službenu internetsku stranicu kluba (www.kkcedevita.hr), te je najavio kazne igračima zbog poraza od Zadra.

Pobjeda Zadrana može se okarakterizirati senzacijom, jer su svih 40 minuta igrali s istom petorkom s obzirom da zbog neisplaćenih dugovanja svojim bivšim igračima nisu mogli koristiti igrače koje su angažirali ove sezone.