|

Klizanje u dvorani "Mirza Delibašić" dostupno građanima od srijede

Klizanje u dvorani "Mirza Delibašić" dostupno građanima od srijede
38
F
FENA
19.2.2019. u 12:14
12
komentara
38

dijeljenja
Klizanje u dvorani "Mirza Delibašić" dostupno građanima od srijede
Nakon završetka Evropskog omladinskog olimpijskog festvala EYOF, klizalište u dvorani "Mirza Delibašić" KSC Skenderija bit će dostupno građanima od srijede, 20. februara i po izrazito povoljnim cijenama.
Zbog programskih aktivnosti, tačnije sajma Interio, koji se održava od 13 do 17. marta, i potrebe da se dvorana "Mirza Delibašić" pripremi za njega, iz centra Skenderija izražavaju žaljenje zbog nemogućnosti dužeg korištenja ledene plohe.

Također, poručuju da je ostvarena odlična saradnja s Vladom KS i da bi se ubrzo moglo krenuti s realizacijom obnove ledene dvorane čime bi građanima i sportskim klubovima bila omogućena ledena ploha najmanje 10 mjeseci u godini.

Pored toga, informacija koja nas posebno raduje jeste i planirano postavljanje ledene plohe na platou centra Skenderija, gdje bi građani imali najveću plohu na otvorenom tokom čitave zime, saopćeno je KSC Skenderija.

Ispred Centra pozivaju sve građane da u narednim danima uživaju u klizanju na novom mobilnom klizalištu, koje je nakon više od 30 godina postavljeno u dvorani "Mirza Delibašić".
Prijavi grešku


Komentari (12)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...