sport
0

Kemal Alispahić novi trener Sarajeva

NINA
Kemal Alispahić je novi trener Sarajeva. Tu informaciju koja se već neko vrijeme 'vrti' po bh. medijima potvrdio je Upravni odbor kluba s Koševa na sastanku održanom u utorak navečer.

Nekadašnji pomoćnik Amara Osima u stručnom stožeru Željezničara zamijenit će dosadašnjeg stratega Agima Nikolića, koji nije ispunio cilj koji je Uprava stavila pred njega.

Iako je Alispahić trebao još jutros potpisati ugovor, taj čin je odgođen za petak kada bi sarajevski stručnjak trebao službeno ovjeriti trogodišnju vjernost s klubom s Koševa. Alispahić će u petak u 10 ujutro održati i prvu prozivku, te će povesti igrače na prvi trening.

“S obzirom da ne poznajem baš kvalitetu igračkoga kadra, prvo ćemo izvršiti testiranje aerobnih sposobnosti nogometaša, a onda ćemo nakon toga vidjeti kakav plan i program treba koristiti na pripremama. U svakom slučaju ne očekuje me nimalo lak posao. Pred nama je razdoblje napornog rada i nadam se da ću do početka nove sezone uspjeti posložiti dobru ekipu”, kratko je kazao Alispahić.