|

"Kaznit ću odvratnog Chisoru jer tuče žene!"

"Kaznit ću odvratnog Chisoru jer tuče žene!"
0
T
Totalsport
8.12.2010. u 18:14
5
komentara
0

dijeljenja
"Kaznit ću odvratnog Chisoru jer tuče žene!" Vladimir Kličko (Foto: AP)
Subotnjoj boksačkoj borbi u njemačkom Manheimu između Ukrajinca Vladimira Klička i Britanca rodom iz Zimbabvea Derecka Chisora prethodi konstantni verbalni rat boraca.
Dereck Chisora, 26-godišnji borac koji nosi nadimak Del Boy, zbog udaranja svoje bivše djevojke dobio je tromjesečnu zatvorsku kaznu, ali nije završio iza rešetaka, već je pod dvogodišnjom uvjetnom kaznom.

Chisora, koji je dobio svih 14 dosadašnjih profesionalnih borbi (devet nokautom), konstantno je zadnjih dana verbalno provocirao Vladimira Klička, koji mu nije ostao dužan.

"Pretpostavljam da on kao protivnika doživljava svoju bivšu djevojku, koja mu ne može uzvratiti udarce. Svaki muškarac koji tuče žene je gubitnik. Stoga ću ja njega učiniti dvostrukim gubitnikom! Namjeravam ga kazniti. Chisora je prilično dobar i vješt boksač, čak je i bolji od Hayea. Ali, kao osoba je odvratan!", rekao je 34-godišnji Vladimir Kličko, vlasnik pojasa svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po verzijama WBO, IBO i IBF, kao i Ring Magazinea.
Prijavi grešku


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...