Napuštaju klub
8

Juventus nakon ispadanja iz Lige prvaka otpisao dva igrača iz prve postave

K. H.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Čelnici Juventusa planiraju napraviti veliku rekonstrukciju tima nakon što je klub opet ispao u osmini finala Lige prvaka, a mediji u Italiji već pišu koji bi to igrači mogli napustiti redove Stare dame.

Prema pisanju tamošnjih medija, poraz u Ligi prvaka od Porta nije promijenio buduće planove čelnika kluba koji žele pokrenuti novu eru kluba, a navodno prvi čovjek Stare dame Andrea Agnelli nikako nije bio sretan u utorak naveče, ali je svejedno bio svjestan da u ovom trenutku nema povratka i da klub mora nastaviti istim putem.

Projekat obnove ekipe, što je put kojim se krenulo u augustu prošle godine, nastavlja se i nakon eliminacije iz Lige prvaka, a cilj čelnika kluba je razgovarati s Cristianom Ronaldom i vidjeti kako on vidi svoju budućnost u ovom klubu.

Navodi se da će Arthur Melo, Rodrigo Bentancur, Weston McKennie, Dejan Kuluševski, Federico Chiesa i Adrien Rabiot sigurno dobiti novu šansu, kao i Juan Cuadrado, Danilo, Leonardo Bonucci i Wojciech Szczesny.

Klub bi vmogli napustiti Gianluigi Buffon, Federico Bernandeschi, Giorgio Chiellini, Merih Demiral, Radu Dragusin i Paulo Dybala, a gotovo sigurno će otići lijevi bek Alex Sandro i veznjak Aaron Ramsey, igrači koji su meč protiv Porta igrali u prvoj postavi.