Ugovor od 100.000 KM
62

Jeep postao prvi Diamond sponzor EYOF-a 2019

EYOF 2019 od danas je bogatiji za prvog Diamond sponzora, a to je Jeep. Direktor EYOF-a Senahid Godinjak danas je potpisao prvi sponzorski ugovor sa direktorom ACI Sarajevo Mirsadom Hamzić i direktorom "Market Auta" Slobodanom Novaković. Vrijednost ugovora je 100.000 KM.

Transport je jedna od najvažnijih karika organizacije EYOF-a 2019, a organizatori su se pobrinuli da gosti imaju siguran i ugodan transport do svih lokacija.

"Ove kompanije su prepoznale svoju šansu u EYOF-u 2019. Važno je da smo ovo pitanje na vrijeme završili. U augustu smo dobili tri motorna vozila, a nakon toga 30 vozila koje ćemo koristiti na seminarima za Tehničke delegate i Šefove misija. Na kraju ćemo na korištenje dobiti 60 vozila različitih specifikacija koja će biti na raspolaganju kompletnom Organizacionom komitetu za realizaciju različitih operacija", rekao je Godinjak.

U ime firme "Market auto" d.o.o. Laktaši medijima se obratio Aleksandar Stijaković, marketing menadžer ove firme. On je istakao da vjeruje da će karakteristični modeli Jeep automobila doprinijeti vizuelnoj prezentaciji događaja.

"Vjerujem da će EYOF staviti na kartu koja pokazuje da ovdje postoji potencijal za mlade ljude. Jeep će dati svoj doprinos, želi da podrži avanturizam i mladalački duh", rekao je Stijaković.

Osim potpisivanja sporazuma, Jeep i EYOF 2019 su spremili JEEP EYOF 2019 PARTY za volontere i naše sugrađane, koji počinje u 20 sati. Ovo je ujedno i poslednji poziv volonterima za prijave, obzirom da se aplikacija zatvara 20. novembra.