|

Izbor najboljih sportista BiH 17. decembra u sarajevskom hotelu "Holiday Inn"

Izbor najboljih sportista BiH 17. decembra u sarajevskom hotelu "Holiday Inn"
0
F
FENA
14.12.2007. u 19:40
0
komentara
0

dijeljenja
Izbor najboljih sportista BiH 17. decembra u sarajevskom hotelu "Holiday Inn"
Tradicionalna manifestacija Izbor najboljih sportista BiH u 2007. godini, koju sedmu godinu zaredom organiziraju Nezavisne novine u suorganizaciji sa BHRT-om, bit će održana u ponedjeljak, 17. decembra, u sarajevskom hotelu "Holiday inn". Kao i prethodnih šest godina, Izbor će biti emitiran u direktnom prijenosu na državnoj televiziji sa početkom u 20 sati.
Pripreme za ovu manifestaciju privode se kraju, a prema riječima organizatora i suorganizatora, sve je spremno za spektakl, o čemu su upoznati i predstavnici medija na današnjoj pres konferenciji.

"Sama činjenica da je državno Predsjedništvo pokrovitelj manifestacije dovoljno govori o njenoj ozbiljnosti. Smatram da je ovo najrelevatniji Izbor najboljih sportista u BiH, odnosno da je ova manifestacija od velike važnosti za našu zemlju", rekao je Milenko Voćkić, direktor BHT 1.

Odluke o najboljim sportistima BIH, donijet će žiri na posljednjoj sjednici koja će se održati na dan Izbora.

Nagrade će biti podjeljene u 11 konkurencija, a to su: najbolji sportista u muškoj i ženskoj konkurenciji, najbolje ekipe, najbolji treneri, nagrada za fer plej, najperspektivniji sportista, najperspektivnija sportistkinja, nagrada za razvoj sporta – sportska ličnost godine, nagrada za razvoj sporta – sportski gest godine, nagrada za životno djelo, najbolji sportista u sportu za invalide i najbolja ekipa u sportu za invalide.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.