{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ivanić posjetio bh. olimpijski tim u Bakuu

Klix.ba
12.6.2015. u 10:56
0
7
Ivanić posjetio bh. olimpijski tim u Bakuu
0
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić, u društvu supruge, posjetio je olimpijski tim BiH u Olimpijskom selu u Bakuu gdje se od danas pa do 28. juna održavaju Prve evropske igre.
Domaćini su im bili Predsjedništvo Olimpijskog komiteta BiH, Marijan Kvesić, Izet Rađo i Siniša Kisić, te generalni sekretar i šef Misije BiH u Bakuu, Said Fazlagić i njegova zamjenica Dejana Sadžak.

Nakon svečanog susreta sa gradonačelnikom Olimpijskog sela Ulčijem Seferovim, Ivanić je obišao prostorije gdje je smješten olimpijski tim BiH, nakon čega se družio sa predstavnicima sportista Aleksom Crnčevićem i Admirom Duranspahićem .

Ivanić je iskoristio priliku da našim takmičarima i timu poželi uspješan nastup na Igrama i poželi što više osvojenih medalja za BiH.

"Lijepo je vidjeti odličnu atmosferu unutar bh. olimpijskog tima. Veoma sam zadovoljan kada vidim dobru saradnju rukovodstva OKBiH i sportista, to je preduvjet za dobre rezultate. Osjećao sam se prijatno u Olimpijskom selu, jer sport je tu da zbližava i povezuje ljude. Bh. takmičarima želim puno sreće i nadam se da će nas uspjeti obradovati s medaljama", rekao je Ivanić.

Svečana ceremonija otvorenja Igara počinje večeras u 21 sat po lokalnom vremenu, odnosno u 18 sati po srednjoevropskom. Zastavu BiH nosit će Admir Duranspahić. BiH na ovom takmičenju predstavlja 57 sportista i 19 trenera.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: